Kom jij ons team van gidsen, parkeerwachters en caissières versterken? Bekijk de vacatures

Na je bezoek

mijnkar buiten de ingang

Ben je benieuwd wat je na je bezoek aan de steenkolenmijn kunt doen in Valkenburg? We hebben een aantal populaire bestemmingen op een rijtje gezet voor je.

Attractiepark Kabelbaan Valkenburg

Bij Attractiepark Kabelbaan Valkenburg kun je de hoogte ingaan met de kabelbaan, terwijl je geniet van het uitzicht over Valkenburg. Deze kabelbaan brengt je naar de Wilhelminatoren met verschillende attracties zoals tokkelen, een rodelbaan of tubing.

Wil je liever opnieuw de grotten van Valkenburg in, dan kan dat hier ook. Ga met je groep lasergamen in het ondergrondse gangenstelsel of spring op de netten van hun Bounce Adventure.

Sprookjesbos

Ondek het unieke sprookjesbos van Valkenburg spelenderwijs. Het is een themapark voor kinderen waar ze sprookjes tot leven zien komen. Ontmoet Roodkapje en Klein Duimpje of ga pijl en boog schieten met Robin Hood.

Eten en drinken

Als je vanuit Steenkolenmijn Valkenburg de straat naar beneden loopt, kom je al heel snel restaurants en café’s tegen. In de Grotestraat of op het Theo Dorrenplein vind je altijd wel een gezellig plekje om even te gaan lunchen of uitgebreid diner te houden.

En meer

Benieuwd naar nog meer activiteiten in Valkenburg? Bezoek de website van Wij zijn Valkenburg.

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag met het beantwoorden van je vraag.